Propadanja

Propadanja su sjajna vežba za razvoj snažnih tricepsa i jačanje gornjeg dela tela. Ova vežba cilja tricepse, ali takođe aktivira mišiće ramena i grudnog koša.

Takođe odlična vežba za reps način treninga. Malo slabiji sa varijacijama od zgiba ali svakako veoma dobor pogađa već spomenute mišiće.

Spuštajte telo nadole savijajući ruke dok vam laktovi ne budu savijeni pod pravim uglom, a zatim se vratite u početni položaj gurajući se rukama. Važno je zadržati stabilno držanje tela i izbegavati ljuljanje.

Propadanja su odlična vežba za izgradnju snage, toniziranje tricepsa i poboljšanje stabilnosti gornjeg dela tela. Možete prilagoditi težinu vežbe koristeći pomoćnu platformu ili opterećenje na telu.

Uz redovno izvođenje propadanja i postepeno povećanje broja ponavljanja, možete postići značajan napredak u jačanju mišića gornjeg dela tela. Ova vežba takođe pomaže u poboljšanju funkcionalne snage i izdržljivosti.

Uključivanje propadanja u vašu rutinu vežbanja pruža vam fleksibilnost izvođenja kod kuće ili u teretani, jer je potrebna minimalna oprema. Isprobajte ovu efikasnu vežbu i uživajte u rezultatima koje ćete postići u jačanju i oblikovanju gornjeg dela tela. Takođe ako imate još neka pitanja možete nam pisati na instagramu ovde.

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started